Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Απονομή Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,16/06/2017

 ...
Με παιδικά χαμόγελα, τραγούδια, διαδραστικά παιχνίδια και επαίνους πραγματοποιήθηκε χθες η απονομή των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας στο 2ο Γυμνάσιο της Αγίας Παρασκευής.
Ο θεσμός των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας έχει καθιερωθεί τα τελευταία 8 χρόνια από τον Σ.Β.Α.Π. σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του, με στόχο την επιβράβευση των σχολείων και των 4 βαθμίδων που έχουν πραγματοποιήσει αξιόλογες δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι συμμετοχές των σχολείων ήταν πολλές και αξιόλογες. Tα σχολεία που βραβεύτηκαν φέτος ήταν :


To 14ο Nηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας
Το 1ο Νηπιαγωγείο Γαλατσίου
Το 7ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης
Το 1ο Δημοτικό Αγ. Παρασκευής
Το 3ο Δημοτικό Πεύκης
Το 12ο Δημοτικό Χαλανδρίου
Το 1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Το 2ο ΓΕΛ Γέρακα
Το 2ο ΓΕΛ Χαλανδρίου
Το 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης
Το 1ο ΓΕΛ Χολαργού

 

Μετάλλια δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τιμητικές πλακέτες στα σχολεία που συμμετείχαν.

 

Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Κουράσης.
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Σιδέρης έδωσε το δικό του μήνυμα για το Περιβάλλον παρουσιάζοντας ένα διαδραστικό παραμύθι για την Ανακύκλωση με τη συνεργασία των παιδιών.

 

  Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και μέλος της εκτελεστικής του ΕΣΔΝΑ κυρία Σοφία Κορωναίου, η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε. της Β’ Αθήνας κυρία Βαρβάρα Πετρίδου, o κ. Παναγιώτης Γκόνης Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αγ. Παρασκευής, ο κ. Ευθύμιος Κουράσης Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Χαλανδρίου, ο κ. Βύρων Σαμαρόπουλος Αντιδήμαρχος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, ο κ. Νικόλαος Γκαραβέλλας Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο κ. Δημήτριος Μπαξεβάνης και η κυρία Πόπη Ζηνέλη Αντιδήμαρχοι Δήμου Παλλήνης. VRAVEIASVAP5 (4).jpg
VRAVEIASVAP5 (3).jpg
VRAVEIASVAP5 (2).jpg

VRAVEIASVAP15.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων