Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Ο σεβασμός στον πολιτικό σου αντίπαλο, τιμά πρώτα εσένα και τους πολίτες που σε εμπιστεύονται.
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,15/06/2017

 ...

Δήλωση του Παναγιώτη Μανούρη για τον τρόπο που πολιτεύεται η παράταξή του, σε σχέση με τη δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας.

Καρφιά ( μάλλον πρόκες) για άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης ...

Με χαρακτηριστικότερο σημείο το "Τον σημερινό Δήμαρχο με πρωτόγνωρο τρόπο στήριξαν ανοικτά στον 2ο γύρο των εκλογών το 2014. Μετά από τέσσερα χρόνια διοίκησής του, σήμερα μαζί και με κάποιους που πολιτεύτηκαν μαζί του, τον λοιδορούν και τον χτυπούν κάτω από τη μέση." απαντά ο Παναγιώτης Μανούρης στις αιτιάσεις περί light αντιπολίτευσης.


Η δήλωσή του είναι η εξής: 


Ακούω πολλά για τον τρόπο αντιπολίτευσης της παράταξης μας ιδίως τώρα που κάποιοι η κάποιες ξύπνησαν και θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση προ εκλογών, στις ίδιες τους τις επιλογές.

Τον σημερινό Δήμαρχο με πρωτόγνωρο τρόπο στήριξαν ανοικτά στον 2ο γύρο των εκλογών το 2014. Μετά από τέσσερα χρόνια διοίκησής του, σήμερα μαζί και με κάποιους που πολιτεύτηκαν μαζί του, τον λοιδορούν και τον χτυπούν κάτω από τη μέση.

Για να τελειώνουμε με τους τυχοδιωκτικούς πομφόλυγες κάποιων όψιμων αυτόκλητων σωτήρων της πόλης μας και της ηθικής της.

Για εμάς ο Ηρακλής Γκότσης δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης της πόλης μας γιατί σκέφτεται με άλλον τρόπο μακριά από τις ανάγκες της εποχής μας και αυτό το αναδείξαμε στις εκλογές του 2014, αλλά και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με κάθε αφορμή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πάψουμε να τιμούμε την συνέπεια και την αυτοδιοίκητη του παρουσία.

Εμείς είχαμε και έχουμε προγραμματικές διαφωνίες με την σημερινή διοίκηση και ασκούμε αντιπολίτευση υπεύθυνη και σοβαρή, γιατί αυτοί είμαστε.

Δυσκολεύονται να μας παρακολουθήσουν γιατί η εμπάθεια και οι προσωπικές, κατά τα αλλά θεμιτές, φιλοδοξίες τους ,τους τυφλώνουν.

Εμείς θα μείνουμε σταθεροί στις απόψεις μας και τις αρχές μας αδιαφορώντας για λάσπη και κραυγές μισούς, που χτυπούν τελικά μονό την ιδία την δημοκρατία. Για εμάς ο Δήμαρχος είναι θεσμός και κρίνεται στις εκλογές από τον κόσμο που σταθμίζει τις προτάσεις των υποψήφιων.

Κατά τη διάρκεια της πενταετίας κοντά στον πολίτη θέτουμε ζητήματα και απαιτούμε λύσεις. Αυτό είναι πολιτική. Τα υπόλοιπα παραπολιτικά τα αφήνουμε στους γυρολόγους, καιροσκόπους και υβριστές.

Ας κριθούν από τους πολίτες."


 manouris7125.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων