Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Είναι εξόχως επικίνδυνη η πολιτική που ασκείται από τη Δημοτική αρχή...
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,05/06/2017

 ...

δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη...
  Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, με αφορμή την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του Δήμου που καταγγέλλει ευθέως τη Δημοτική Αρχή για μεθοδεύσεις στον τρόπο εκχώρησης και ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού, αναφέρει τα εξής:


  «Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο η Δημοτική Αρχή να υποβαθμίζει ευθέως τις δυνατότητες και τον τρόπο λειτουργίας των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας.
Η μεθόδευση με την οποία επιχειρείται να πραγματοποιηθεί, όπως αποτυπώθηκε στη συζήτηση του θέματος «Έγκριση προγραμματικής σύμβασης (άρθρο 100 Ν.3852/2010) μεταξύ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21 ΟΤΑ) για την υποστήριξη του Δήμου στην προετοιμασία ωρίμανσης της Ενεργειακής Αναβάθμισης και αυτοματοποίησης συστημάτων ηλεκτροφωτισμού των κοινοχρήστων χώρων» στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 16 Μαΐου 2017 αναδεικνύει την επικίνδυνη φιλοσοφία «λόγων και έργων» που υιοθετεί σήμερα και με προκλητικό τρόπο η Διοίκηση του Δήμου με προεκτάσεις στο Αύριο. Μια Διοίκηση που ναρκοθετεί την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της και «ξεπουλά» με δικαιολογίες και υποσχέσεις ότι μπορεί σε τρίτους.

 

  Είχα καταψηφίσει την εν λόγω προγραμματική σύμβαση με τους 21 ΟΤΑ σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο διότι και ως σύλληψη ιδέας αλλά και ως εκτελεσθείσα πράξη δεν είχε καμία συνοχή, οργάνωση και προοπτική, θέτοντας πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που επιχειρεί η Διοίκηση του Δήμου να παραγκωνίσει υπηρεσίες, τεχνογνωσίες και δικαιώματα εργαζομένων πίσω από ύπουλες μεθοδεύσεις.

 

  Λέμε ΝΑΙ στην ενεργειακή αναβάθμιση αλλά ΟΧΙ στην προκλητική ιδιωτικοποίηση με «διαμεσολαβητές» και εταιρείες αμφιβόλου ποιότητας. Δε μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση δεκτή και ανεκτή η οποιαδήποτε προσπάθεια προώθησης προγραμματικών συμβάσεων διότι έτσι ανοίγουμε τους ασκούς του Αιόλου για να μπορεί ο κάθε ιδιώτης ή εταιρεία τεχνικών συμβούλων να «καπελώνει» υπαλλήλους και υπηρεσίες του Δήμου μας με υψηλού επιπέδου έμψυχο δυναμικό και προσόντα αδιαμφισβήτητα.

 

  Είναι εξόχως επικίνδυνη η πολιτική που ασκείται από τη Δημοτική αρχή σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων της, δυστυχώς τόσο σε βάρος των εργαζομένων, των θέσεων εργασίας όσο και της οικονομικής βιωσιμότητας εν γένει του Δήμου».  marinapatouli72.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων