Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Από την ημερίδα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα...
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,04/06/2017

 ...

του συλλόγου Γυναικών ......

  Την Τετάρτη 24 Μαίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τίτλο : «Ενημερωνόμαστε ως Γονείς – Προστατεύουμε τα Παιδιά μας» με στόχο την συμβουλευτική ενημέρωση γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών του Δήμου μας για το ευαίσθητο θέμα των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων (ΣΜΝ) τα οποία παρουσιάζουν έξαρση τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα στην εφηβική ηλικία.

 

  Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης - Πεύκης με τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Εθελοντισμού.


Οι εξαιρετικού επιπέδου εισηγητές :

 

  ο κ. Κωνσταντίνος Νταλούκας Παιδίατρος- Πρόεδρος Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, ο κ. Τζεννάρο Καστάλντο Χειρουργός Μαιευτήρας Γυναικολόγος, ο κ. Ιωάννης Μπάρκης Διδάκτωρ Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και η κα Εύη Παπαζήση Ψυχολόγος ενημέρωσαν το κοινό για την πρόληψη, τους εμβολισμούς, τα συμπτώματα, τις συνέπειες, την θεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, προχώρησαν στην ψυχοκοινωνική προσέγγιση του φαινομένου αλλά και στην ανάγκη να είμαστε κοντά στα παιδιά και να τα ακούμε.

 

  Ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και Ιατρός Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιωακείμ Αρχοντός προχώρησε στην συμβουλευτική προσέγγιση και αντιμετώπιση μίας τέτοιας δοκιμασίας μεταξύ εφήβου και οικογένειας ή μεταξύ συντρόφων βάσει της ανθρωπιστικής και χριστιανικής ηθικής.

 

  Μετά το τέλος των εισηγήσεων ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση και διανεμήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους ενημερωτικό υλικό του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) καθώς και αναμνηστικό της εκδήλωσης.

 

  Ευχαριστούμε πολύ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο και τους προαναφερόμενους επιστήμονες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκλησή μας να λάβουν μέρος στην ημερίδα καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) για την χορήγηση του έντυπου ενημερωτικού υλικού.

 

  Ευχαριστούμε τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για την αποδοχή της πρότασής μας για την πραγματοποίηση της ημερίδας, τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των νομικών προσώπων του (ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ) και όλων των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων, ομάδων και τοπικών Συλλόγων καθώς και όλους τους ευαισθητοποιημένους γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς που παραβρέθηκαν στην ημερίδα.

 

  Τέλος ευχαριστούμε το Café ALIOS για τη συνεισφορά του στην οργάνωση της εκδήλωσης.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 smn-syllgyn.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων