Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Η Ελληνικός Χρυσός καταστρέφει τα δάση και στολίζει χριστουγεννιάτικα δέντρα στη Θεσσαλονίκη
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,18/12/2016

 .........

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΛΑ.Ε. κατά της απόφασης του Δημάρχου Θεσσαλονικής να δεχθεί την "Ελληνικός Χρυσός" και την Coca Cola ως χορηγούς του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου .........

Από το γραφείο τύπου της ΛΑ.Ε. εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ……..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

Ότι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της Θεσσαλονίκης θα αποτελούσε στοιχείο αντιπαραθέσεων, στη ζοφερή πραγματικότητα των μνημονιακών χρόνων, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα!

Όχι όμως όταν έχεις Δήμαρχο τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος, σύμφωνα με δηλώσεις του, θα έδινε χωρίς ενδοιασμούς για μηδέν ευρώ το λιμάνι, για ένα ευρώ το Μοδιάνο, και ποιος ξέρει τι άλλο.

Δεν αποτελεί λοιπόν –δυστυχώς- έκπληξη, το γεγονός ότι δέχθηκε χορηγίες για το χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης από την «Ελληνικός Χρυσός» και την CocaCola, δυο εταιρείες που συνιστούν αιχμή του δόρατος για τους κατοίκους της πόλης μας, αλλά και όλης της χώρας, και είναι συνδεδεμένες στη συνείδησή τους με καταστροφικές πολιτικές, και τους σκληρούς και μακρόχρονους εργασιακούς και κοινωνικούς αγώνες, που συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Αγώνες για τους οποίους μάλλον δεν θα έφερε κανένα αεράκι ως άκουσμα στα αυτιά του κοσμοπολίτη Δημάρχου μας.

Αποτελεί όμως πρόκληση για το λαό της Θεσσαλονίκης, ο οποίος, βιώνοντας την ανεργία, τη μερική απασχόληση, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, την κατάσταση στα νοσοκομεία και στα σχολεία, θα περίμενε από τη Δημοτική Αρχή τουλάχιστον, να δείξειευαισθησία απέναντι στα προβλήματά του, να σεβαστεί τους αγώνες του, να πάρει θέση ενάντια στη δράση αυτών των εταιρειών, και να μπει μπροστά διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της, και πόρους από την κυβέρνηση, τους οποίους χρωστάει στην αυτοδιοίκηση, αντί να γίνεται θλιβερή «κολυμπήθρα του Σιλωάμ» για εταιρείες που «σκοτώνουν» το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και τους εργαζόμενους.

 

Υ.Γ. Ευτυχώς που έκανε αυτήν την επιλογή ο κ. Μπουτάρηςκαι αντιλήφθηκε η «Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη», αυτοδιοικητική κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ,«τη διολίσθηση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης σε νεοφιλελεύθερες λογικές», γιατί, όταν ο Δήμαρχος δήλωνε ότι θα έδινε το λιμάνι και τη στοά Μοδιάνο τζάμπα, δεν τους πέρασε κάτι κακό από το μυαλό, αφού το ίδιο κάνει και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.laecorrect696x3562121.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων