Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Δυναμικό παρών και σήμερα σε όλα τα Ειρηνοδικεία για να μην γίνουν πλειστηριασμοί
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,16/11/2016

 ........

Ανακοίνωση-κάλεσμα του γραφείου τύπου της ΛΑ.Ε. ........

Από το γραφείο τύπου της ΛΑ.Ε. εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – κάλεσμα δυναμικής παρουσίας στα Ειρηνοδικεία της χώρας ώστε να αποτραπούν τυχόν πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας:

Η κυβέρνηση, η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων, τράπεζες και funds με τη «σιωπηρή» στήριξη και των παλαιομνημονιακών πολιτικών κομμάτων, συνεχίζουν την αγωνιώδη προσπάθεια τους να «βγάλουν στο σφυρί» σπίτια, οικόπεδα, καταστήματα και περιουσίες λαϊκών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων εβδομάδων απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων. Απέδειξαν ότι μόνο με αγώνες μπορούμε να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα και να φτάσουμε στην τελική νίκη.

Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες ακόμη μια φορά και αυτή την Τετάρτη 16Νοεμβρίου, θα δώσουμε δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για μια ακόμη φορά ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού μας, σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας και αυτή την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ..

 

Καμιά λαϊκή κατοικία, καμιά λαϊκή περιουσία δεν θα βγει στο σφυρί. Ο αγώνας θα φέρει τη νίκη.Pleistiriasmoi02696x404.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων