Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | 3ήμερο εκδηλώσεων του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,26/02/2011

 Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου μας διοργανώνει ένα 3ημερο με πολύμορφες εκδηλώσεις για την Αποκριά ,την Καθαρά Δευτέρα και την Ημέρα της Γυναίκας.

Η αρχή γίνεται, την Κυριακή 6 Μαρτίου με το κεφάτο Αποκριάτικο Πάρτυ που θα ξεκινήσει από τις 11 πμ στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λυκόβρυση. Συγκροτήματα μαθητών, με τις μουσικές τους, θα δώσουν τον δικό τους, τόνο. Παράλληλα θα εξελίσσεται από τα παιδιά… για τα παιδιά, ένα ατελείωτο .. «Θεατρικό παιχνίδι».Οι μικροί κάτοικοι της περιοχής μας θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητες τους στη ζωγραφική. Αεροπρόσκοποι και ναυτοπρόσκοποι θα εντυπωσιάσουν με τα παιχνίδια τους ενώ δεν θα λείψουν και οι λιχουδιές για τα παιδιά.

Με «κάθε επισημότητα» θα τιμηθεί και η Καθαρά Δευτέρα στις 7 Μαρτίου. Το ραντεβού είναι στις 11 πμ στο κτήμα Τζερμιά. Οι κάτοικοι της περιοχής θα πετάξουν αετό, θα γευτούν σαρακοστιανά εδέσματα και θα διασκεδάσουν με το συγκρότημα των παραδοσιακών χωρών του Δήμου μας.

Η "Ημέρα της Γυναίκας" θα τιμηθεί στις 8 Μαρτίου στις 07.00 μμ ,στην αίθουσα «Μανόλη Αναγνωστάκης». Θα μιλήσουν 4 ξεχωριστές γυναίκες του Δήμου μας ενώ μικρά παιδιά θα παρουσιάσου τα ζωγραφικά έργα τους με θέμα τη «Γυναίκα».Θα ακολουθήσει δεξίωση με πλούσιο μπουφέ.
 maskalikovr.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων