Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | Γιορτή Αποκριάς από το Δήμο Μεταμόρφωσης
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,23/02/2011

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 11.00 με 15.00 μπροστά από το Δημαρχείο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ


«Α π ο κ ρ ι ά τ ι κ ο Ξ ε φ ά ν τ ω μ α» διοργανώνει ο Δήμος Μεταμόρφωσης για μικρούς και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου από τις 11:00 – 15:00 το απόγευμα. Το αποκριάτικο γλέντι θα περιλαμβάνει διασκεδαστικό πρόγραμμα με ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, κλόουν, ξυλοπόδαρους, ακροβάτες, variete μάγων, παντομίμα και διαγωνισμούς από εξειδικευμένους παρουσιαστές.

Από την Τσικνοπέμπτη έως και την Κυριακή η πόλη μας θα κινείται στους ρυθμούς του καρναβαλιού με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που αναμένεται να ικανοποιήσει απόλυτα μικρούς και μεγάλους.


Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

24-26/02/2011 – Στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και στα σχολεία θα πραγματοποιηθούν πρωτότυπες δράσεις με καλλιτέχνες θεάτρου δρόμου και τρίκυκλα άρματα ποδήλατα που θα δίνουν έντονα το χρώμα της αποκριάς και θα προσκαλούν τον κόσμο στη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή στην κεντρική πλατεία του Δήμου την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

27/02/2011- Η κεντρική πλατεία του Δήμου μας, στολισμένη με μεγάλες μηχανοκατασκευές, πολύχρωμες σημαίες, γιγάντιες μάσκες, καλλιτέχνες και διασκεδαστές θα συναρπάσει τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους μεγαλύτερους με ατμόσφαιρα μαγική, γεμάτη χρώμα, μουσική και φαντασία.

Το αποκριάτικο γλέντι θα περιλαμβάνει διασκεδαστικό πρόγραμμα με ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, κλόουν, ξυλοπόδαρους, ακροβάτες, variete μάγων, παντομίμα και διαγωνισμούς από εξειδικευμένους παρουσιαστές.

Στην κεντρική αποκριάτικη εκδήλωση θα λάβουν μέρος με τα χορευτικά συγκροτήματα τους, η Ένωση Κρητών Μεταμόρφωσης “Η Μεγαλόνησος”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Θάλασσα και Παράδοση”, ο Σύλλογος Ποντίων “Εύξεινος Πόντος” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών “Ο Πύρρος”.

Να είστε όλοι εκεί για να γιορτάσουμε, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε και να ξεφαντώσουμε!!

 Metamorfosi_Flyer_15x21_ok.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων